5 zile de concerte și manifestări la Zilele Orașului Găești 2016

In perioada 20 – 24 iulie 2016 au loc Zilele Orașului Găești, eveniment organizat de catre Primarie si Consiliul Local. Aceștia promit ca este cea mai mare petrecere organizata de pana acum si ca ca vor exista o mulțime de surprize in fiecare din cele 4 zile.

Cetatenii sunt asteptati la Casa de Cultura incepand de miercuri, 20 iulie, de la ora 16, unde au loc manifestarile de deschidere. Apoi, dupa ora 18:30 se da startul primului concert chiar in centrul orasului. Pe scena vor urca si nume cunoscute: Petrică Mîțu Stoian, Matteo, DJ Rynno & Sylvia, Simona Nae și Lambrino dar si Delia.

Pe toata durata concertelor, de joi pana duminica, circulatia in jurul Parcului Central va fi deviata. De la evenimentul nu va lipsi mancarea traditionala si berea rece.

Cum arata programul concertelor pentru Zilele Orașului Găești:

  • 21 iulie – de la ora 19 – Elisabeta Turcu, Mariana Marin, Daniela Ion, Nicolae Dulgheru, Ani Crăciun, Florin Tudorache, Ion Ioniță și Valeria Vlase.
  • 22 iulie – de la ora 19 Mituța și Dumitru Rizescu, Ileana Pavelescu, Daniela Voiculescu, Mariana Birică, Ioan Alungulesei, Ionel Lazăr și Trupa Two (ex Accent).
  • 23 iulie – de la ora 19 – Elena Merișoreanu, Maria Neagu, Marilena Gheorman, Mihaela Vitu, Ionel Stam, Rodica Voicu, Rafael (ex Iris) și What’s Up.
  • 24 iulie – de la ora 19 – Florica Jinga, Mariana Marin, Ani Crăciun, Mihai Pavelescu, Ileana Pavelescu, Lora & Band.

De mentionat ca doar o parte din concertul de miercuri este suportat financiar din bugetul local, restul evenimentului si concertelor fiind achitat in totalitate de catre sponsori si de comerciantii care vor fi prezenti la eveniment: SC ARCTIC SA, SC MAIRON SA, SC ENESCU SRL, SC EMA SRL, SC VIRIX PROD SRL și AVICOLA Găești.

Surse: 1 si 2.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.