Actiuni ale IPJ Dambovita – 18 august

Pe scurt: IPJ Dambovita are rezultate extrem de bune atunci cand desfasoara diferite actiuni. In nu mai mult de 6 ore de activitate de teren, acestia au depistat 7 infracțiuni, au suspendat 10 permise de conducere si au aplicat peste 400 de amenzi.

Mai detaliat, in 18 august 2016, intre orele 14 si 20, Serviciu de Ordine Publica si Serviciul Rutier au colaborat cu in scopul desfasurarii unei actiuni comune pe raza judetului, in parteneriat cu formațiunile locale.

In cadrul acestei actiuni a IPJ Dambovita au fost depistate 7 infractiuni, din care 5 contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice, s-au aplicat 409 sanctiuni contraventionale cu o valoare totala de 58.465 lei si au fost retinute 10 permise de conducere si 5 certificate de imatriculare.

Ceva mai aproape de Tartasesti, politistii din Titu, Moreni si Racari au depistat 3 barbati care transportau material lemnos. Este vorba de o autoutilitara incarcata cu 3.45 metri cubi de lemn, alaturi de 2 carute (numite de aceștia autoutilitare hipo), fara sa detina documente justificative despre provenienta lemnului si despre transport.

Se pare ca lemnul a fost confiscat si s-au aplicat sanctiuni contraventionale in conformitate cu legea 171/2010 privind contraventiile silvice dar s-a procedat si al indisponibilizarea autoutilitarei.

carute cu lemn autoutilitara lemn

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.