Ai nevoie de fluturasi, afise sau pliante? Apeleaza la o tipografie!

In general, majoritatea dintre noi nu prea avem nevoie de fluturari, afise, pliante sau alte tipuri de print de genul asta, poate foarte rar, la ocazii mai speciale, spre exemplu daca avem de organizat un eveniment.

Spre exemplu, un moment in care am putea avea nevoie de niste afise sau fluturasi este balul bobocilor intr-un liceu, sau poate in cazul unui eveniment festiv ce are loc in localitate.

Astfel, in cazul in care aveti de organizat un anumit eveniment, probabil ca stiti deja cam care sunt problemele organizatorice care tin atat de logistica cat si de promovare a evenimentului respectiv.

Daca pe plan national promovarea prin medii electronice, mai moderne, este o metoda mai eficienta, cand vine vorba de un eveniment local tot metoda clasica, adica prin afise sau fluturasi, ramane cea mai buna alternativa.

La cine apelam cand avem nevoie de afise, bannere, fluturasi sau alte printuri? Evident, la o tipografie specializata.

De ce este bine sa apelezi la o tipografie?

Deoarece numai o tipografie poate garanta pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar si implicit pentru data limita, adica termenul efectiv de executie a materialelor respective.

Plus ca, anumite tipografii chiar ofera, in afara de serviciile clasice de print, extra servicii de grafica si design. Ba chiar mai mult, anumite servicii extra pot uneori sa fie gratuite, sau inchise in pretul de print, ceea ce nu este deloc un lucru rau. De fapt, de cele mai multe ori calitatea design-ului pus la dispozitie de catre firma este mult mai buna fata de calitatea design-ului de care dispune clientului.

Si nu in ultimul rand, diferenta de pret intre o firma specializata si celebrul „stiu eu pe cineva” este considerabila. Spre exemplu, la o simpla cautare pe google, am gasit tipografia Maxim Tipar, care pare sa aiba preturi extrem de mici, accesibile in opinia mea, oricui.

Pretul platit pentru 2500 de fluturasi printati fata/verso, pe hartie lucioasa de 130g (adica hartie destul de groasa, de calitate), este de 165 lei fara tva. Adica 196 de lei, sa zicem 200 lei cu tot cu tva.

Personal mi se pare o suma extrem de mica pentru 2500 de bucati. In urma cu 3 sau 4 ani am dat in jur de 80 lei pe un set de 300 carti de vizita personalizate. Cumva, comparatia asta ma face sa inteleg cat de mult au oscilat preturile de atunci. 200 lei pentru 2500 de fluturasi este o suma mica.

Fluturasi - MAXIM TIPAR
Fluturasi – MAXIM TIPAR

Am vrut sa aflu mai multe despre Maxim Tipar, am realizat ca au mai scris si altii, ba chiar m-au pus pe ganduri facand o paralele intre contractele pe care le poate avea o tipografie, desigur, cu contactele potrivite, atunci cand sunt campanii electorale.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.