Ai nevoie de un imprumut de bani rapid fara batai de cap? (P)

Inainte de toate tin sa mentionez ca n-as fi crezut niciodata ca am sa ajung sa scriu despre credite si sisteme de imprumut rapid de bani. Realitatea e ca majoritatea dintre noi ne ferim pe cat putem de credite, de banci, de datorii. Si totusi, in realitatea asta in care traim, majoritatea dintre noi suntem in cautare tocmai de bani.

In general nu vrem bani pur si simplu pentru natura lor. Nu ne-ar ajuta cu absolut nimic sa ne simtim bogati dar sa fim nefericiti. Deci, de ce suntem in cautare de bani? E foarte simplu. Pentru a ne face viata mai buna. Iar aici nu ma refer la o actiune narcisista sau egoista, ci la faptul ca toti suntem in cautarea unor lucru care sa ne ofere fie confort, fie siguranta, fie fericire.

Cu siguranta ni s-a intamplat sa ramanem pur si simplu fara bani intr-un moment mai critic. Spre exemplu tocmai s-a stricat masina de spalat iar hainele copiilor trebuiesc spalate, la fel si ale adultilor, care probabil se duc la munca. Cert e ca atunci cand suntem intr-o astfel de criza financiara, cautam solutii care sa ne rezolve temporar problema.

Fiind o chestiune urgenta, avem de ales dintre cateva optiuni, cum ar fi imprumutul de la membrii familiei, de la prieteni, poate chiar de la colegii de munca sau poate de la o cunostinta care e ceva mai instarita. Totusi, desi multi dintre noi avem probleme financiara, nu vrem ca altii sa stie acest lucru, fapt pentru care un imprumut la prieteni nu suna prea bine.

Ce alte optiuni mai avem? Din cunostintele mele sunt doar doua metode. Fie mergem la o banca si aplicam pentru un credit. Procedura care poate sa fie destul de complicata si sa necesite destul de multe drumuri, acte si aprobari, fie apelam la o institutie nebancara de unde putem lua un credit rapid. Aici intervine alta problema. De unde stim care sunt institutiile in care putem avea incredere?

Un imprumut rapid se poate realiza chiar si pe internet, in felul asta fiind mult mai comod si mai putin costisitor atat ca bani dar mai ales ca timp. Spre exemplu, sa zicem ca ai deja o parte din banii necesari pentru masina de spalat mentionata mai sus, insa mai ai nevoie de inca 200 – 300 lei pentru a achita integral totul. Faci un credit rapid online, iei suma de care ai nevoie, iti cumperi masina de spalat iar ulterior restitui banii imprimutati exact asa cum ti-ai negociat imprumutul.

Iti recomand sa ai grija la cativa factori foarte imporanti. Cel mai important este sa ai in vedere dobanta deoarece ea dicteaza adaosul total pe care il ai de platit in functie de suma dar si de perioada de creditare. Recomandat este sa faci un imprumut de la o firma serioasa ca are o dobanda fixa, stipulata foarte clar, nu la una care poate modifica dobanda ulterior sau care este variabila in functie de cine stie ce clauze vor ei.

Apoi iti recomand sa faci doar credite fara garantii. In felul asta elimini foarte mult din procesul birocratic, sunt mult mai putine hartii de semnal si facilitezi obtinerea banilro intr-un timp mult mai scurt fara a garanta contravaloarea cu alte obiecte.

Cam astea sunt sfaturile mele in cazul in care doriti sa faceti un imprumut rapid.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.