cabinet stomatologic danciu

Ai probleme cu dantura? Mergi la un cabinet stomatologic! (P)

Printre comunicate de presa, articole despre economie, agricultura si anumite stiri locale, uneori mai public diferite informatii despre chestii care imi atrag atentia. Astazi am primit un link catre un cabinet stomatologic din Sebeș, care sincer sa fiu, mi-a cam atras atenția.

Nu este primul articol pe care il scriu despre activități care au loc in Sebeș, locul are un potential turistic destul de mare, insa parca imi doresc sa vad si pe la noi clinici stomatologice, cum este clinica Danciu si mai multa diversitate in ceea ce priveste afacerile locale, nu doar magazine alimentare.

Revenind la stomatologie, nu cred ca am scris asta pana acum, nici aici si nici pe blogul personal, insa am probleme cu dantura. Problemele mele au inceput in urma cu aproximativ 4 ani, cand o raceala pe care am ignorat-o s-a manifestat destul de puternic. Fiind iarna sistemul imunitar a avut si mai mult de suferit datorita lipsei de soare, adica vitamina D, si inclusiv a specificului alimentar, bazat pe mancare grea, grasimi etc.

Toate astea au condus la imunitate scazuta si probleme cu stomacul, iar pe termen lung, corpul a avut de suferit. Un impact negativ, combinat cu lipsa de dispozitie, sau mai bine spus, neglijenta, a fost afectarea danturii.

Daca pana la momentul respectiv aveam 2 – 3 carii tratate, care nu mai reprezentau o problema, in iarna respectiva m-am ales cu o inflamatie urata a gingiei, iar 4 ani mai tarziu ma confrunt cu probleme la aproape intreaga dantura: carii, inflamatii, infectii, dinti rupti etc.

Situatia este destul de urata si cred ca o sa ma coste circa 4000 – 5000 lei sa-mi readuc dantura intr-un stadiu bun si zambetul pe buze. Momentan nu dispun de bani pentru a ma apuca de lucrari, insa pana atunci sper sa vad mai multe cabinete stomatologice precum clinica Danciu, care ofera informatii clare in privinta preturilor si procedurilor.

Clinica Danciu are un site cat se poate de bine facut, unde se gasesc informatii de contact, informatii despre programul de lucru, informatii despre tarifele practicate si inclusiv informatii despre medici, consolidând astfel imaginea si implicit increderea.

Inca o chestie care mi-a atras atentia la Clinica Danciu este faptul ca nu iti solicita bani pentru consultatia primara si nici pentru anestezie. Fiind prima clinica stomatologica construinta in Sebeș dupa revolutie, probabil ca si-au dat seama, in anii de experienta, ca oamenii trebuiesc incurajati sa mearga la dentist, sa vada care sunt probleme pe care le au, iar daca primul contact este unul bun sigur vor apela si la servicii.

Eu unul, daca aveam o clinica de genul acesta, si desigur, bani, apelam cu certitudine pentru a-mi rezolva problemele cu dantura.

Daca sunteti in vizita prin Sebeș si aveti o urgenta, spre exemplu o durere urata de dantura, poate chiar o extractie urgenta de facut, va recomand sa luati legatura cu cei de la clinica. O puteti face prin intermediul siteului la adresa www.clinicadanciu.ro, telefonic la numarul 0258731211 sau chiar pe facebook.

cabinet stomatologic danciu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.