Alice Beauty – Salon de infrumusetare in Tărtăşeşti

Dacă tot am reînceput publicarea articolelor legate de locații utile, astăzi vă scriu despre Alice Beauty, un salon de înfrumusețare deschis destul de recent, mai exact în luna august a anului 2013. Dacă doriți să faceți o vizită, mergeți în satul Tărtăşeşti, pe Strada Giurgiului la Nr. 2. Unii dintre voi este posibil să cunoașteți strada după denumirea populară „Drumul Mierii”, care leagă comuna Tărtăşeşti de Brezoaele, traversând câmpul.

alice_beauty_salonSalonul este foarte curat. Chiar m-am tuns recent acolo și pot spune ca sunt mulțumit de servicii cât și de preț. Am socializat putin, am analizat mai mult involuntar aparatura și condițiile, am spus buna ziua și am plecat. In cadrul salonului sunt oferite servicii de :

  • coafură
  • frizerie
  • manichiură și pedichiură

Din câte am înțeles, pe viitor vor sa ofere o gamă mai variată de servicii, cum ar fi cosmetică, unghii false și altele servicii de înfrumusețare.

Programul de lucru este de luni pana vineri, de la ora 10 dimineața pana la 8 seara. Pentru contact puteți suna la numărul de telefon 0765 484 446, sau pe internet, intrând pe pagina de Facebook a salonului – Alice Beauty

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.