amenajare camera copilului #2

Amenajeaza camera copilului cu produse Nichiduta.ro

Aproximativ 200 de mii de bebeluși se nasc în fiecare an în România. Există momente din viață fiecăruia dintre noi când începem să ne pregătim în a deveni părinți, iar odată cu acest lucru ne acaparează un văl de emoții și de griji pentru familie și pentru urmașii noștri.

Cum este normal, în primii ani din viață ai bebelușului, fiecare părinte își dorește să-l țină cât se poate de aproape, să îi ofere protecție și să nu-l scape din priviri. Motiv pentru care, cel mai des, părinții cumpără fie un coșuleț special, fie un pătuț pentru cel mic, pe care îl montează în cameră acestora, acolo unde simț că nu-l vor scăpa din priviri.

Totuși, există părinți care își doresc să facă ceva mai mult, spre exemplu să amenajeze o cameră întreagă pentru bebeluș. În această situația părinții petrece de regulă ceva mai mult timp organizării, uneori cu luni întregi înainte că cel mic să apăra. Și este de înțeles, în felul asta au deja o cameră pregătită pentru cel mic, mobilier deja ales, jucării gata să fie rupte, aruncate pe jos și roase de cel mic, aflat într-o continuă creștere și curiozitate.

Dacă ești pe cale să fi părinte, îți recomand să arunci o privire pe pagină de produse pentru camera copilului pe nichiduta.ro. Au extrem de multe produse destinate copiilor, fiind de altfel un magazin specializat în așa ceva, iar prețurile nu mi se păr nesimțite, comparativ cu prețurile din supermarket-uri.

Că orice persoană care probabil nu a mai făcut așa ceva până acum, cu siguranță ești în căutare de idei. Nici eu nu am făcut asta până acum, însă voi încerca să te ajut cu câteva sugestii, mai exact cu cateva imagini ale unor camere amenajate de către alți părinți.

Cred că cea mai mare provocare este aflarea sexului pe care îl are viitorul copil. Pe lângă emoția de moment care va cuprinde la aflarea unei astfel de vești, treabă asta dictează cam toate acțiunile pe care le veți face în creșterea copilului.

Abia după ce știri ce sex are viitorul copil va puteți face o prima idee despre cum doriți să arate cameră. Oare ce culori s-ar potrivi? Roz, roșu, verde, albastru? Dacă nu îi place copilului? Sunt foarte multe întrebări pe care trebuie să le punem.

Eu va recomand să fiți creativi atunci când amenajați cameră copilului, dar în același timp minimaliști. Copilul va crește neașteptat de repede, gusturile acestuia se vor schimbă la fel de rapid, iar în scurt timp trebuie să redecorati. Cel mai bine, atunci când este mic, este să alegeți posibilitatea unei amenajări interioare unisex, care să se potrivească ambelor sexe.

Cine știe? Poate veți avea mai mulți urmași. Un lucru e cert. Indiferent ce aveți nevoie, atât produse pentru creșterea copiilor, cât și pături, țarcuri pentru bebeluși, produse decorative, balansoare sau jucării, le găsiți pe Nichiduta.ro

www.nichiduta.ro
www.nichiduta.ro

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.