Impozitarea veniturilor din chirii: Presedintele ANAF Dragos Doros la Interviurile Europa FM

ANAF – impozitarea veniturilor din chirii

Impozitarea veniturilor din chirii nu este un lucru nou, insa reprezinta o chestiune mai putin cunoscuta de majoritatea, care probabil se vor simti usor deranjati de ultimele decizii luate de catre ANAF in aceasta privinta.

Mai exact, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) doreste sa verifice ceva mai atent contractele de inchiriere. Insa inainte de asta, acestia au dorit sa comunice printr-o campanie de informare publica, adresata atat proprietarilor de locuinte, cat si administratorilor de blog si implicit chiriasilor.

Astfel, presedintele ANAF, Dragoș Doroș, a declarat urmatoarele:

„În cazul chiriilor, primul pas este că am pus la punct o campanie de informare și vrem să pornim prin a discuta cu administratori de bloc, în blocurile mai mari unde știm că exist zone sensibile, să informăm proprietarii. Până la urmă, dacă vrem conformare voluntară din partea proprietarilor care închiriază, primul pas este să îi informăm și să știe la ce să se aștepte în caz că nu declară. Pasul doi este să mergem în control și să îi sancționăm.” – restul declarației o găsiți pe agerpres.

Inainte de a injura si acuza statul, va recomand sa vizionați următorul interviu acordat de presedintele ANAF Dragoș Doroș catre EuropaFM.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.