spalare klt

Ce inseamna spalare klt? Invatam de la Transeb Logistic (P)

Sincer sa fiu, pana acum 2 sau 3 saptamani, habar nu aveam ce inseamna spalare klt. Am dat de terminologia asta intr-un email si am incercat sa aflu mai multe informatii. Ca sa fie usor de inteles, am sa dau ca exemplu făbricile de pâine.

Banuiesc ca stim cu totii cum se face distributia. Imediat dupa procesul de panificatie, painea este aranjata frumos in lădițe, urcata in camioane sau alte masini de transport si livrata la prima ora catre magazine. Cam acelasi proces se intampla si in cazul distributiei de bere, insa acolo sunt folosite navete.

Indifererent de situatie sau de marfa transportata, trebuie sa stiti ca este recomandat ca orice companie sa apeleze la servicii procesionale de curățare a lăzilor, navetelor, blisterelor, etc. Tipul asta de spalare se numeste spalare klt si este practicata de catre companii specializate in astfel de servicii, care folosesc anumite tehnologii de spălare industriala aproape in totalitate automate.

Una dintre companiile care se ocupa cu spalare klt in Romania este Transeb Logistic, companie care întâmplator se afla in Sebeș, oras despre care tocmai v-am scris săptămâna trecuta.

In ceea ce priveste spalarea propriu zisa a KLT-urilor, mai sus numitii garanteaza ca pot oferii cele mai bune solutii in domeniu si ca sunt in continua dezvoltare, dorind sa fie inovativi si sa pastreze un standard de calitate inalt, respectat atat in industria automobilelor cat si in industria alimentara.

Transeb Logistic utilizeaza un sistem de spalat modern marca Kerres, unul dintre cele mai recunoscute marci la nivel mondial pentru capacitatile impresionante de lucru, permitand spalarea a peste 500 de KLT-uri pe ora si peste 10 mii pe zi daca este necesar.

spalare klt

Karres poate spala KTL-uri, navete, blistere, ambalaje de componente, cutii de plastic, tavi, tavi termoformate, suporti metalici, suporti nemetalici si diferite ambalaje. Ba chiar mai mult, in timpul procesului de spalare se pot executa mai mult pasi de sanitarizare si proceduri de igienizare. In ceea ce priveste munca operatorilor, acestora doar aprovizioneaza masina de spalat si monitorizeaza activitatea. La sfarsit, produsul iese spalat, igienizat dar si uscat!

Per total, acest proces de curatare automatizat este unul de conformitate cu toate reglementarile de calitate, iar cand ai de spalat si igienizat cate 10 mii de lazi pe zi, nu ai alta cale.

Vrei sa apelezi la Transeb Logistic? E bine sa stii urmatoarele:

  • ofera servicii complete pentru diferite tipuri de ambalaje: desigur KLT-uri, navete, tavi, paleti metalici si nemetalici, capace dar si placi termoformate
  • au o instalatie de utilima generatie
  • ofera spalate si uscare profesionala
  • ofera transport pentru ambalaje atat de la client cat si al client, avand capacitati de transport intre 1.5 tone si 24 tone

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.