Cum a fost Let’s do it Romania in Comuna Tartasesti

In aceasta dimineata, 24 septembrie, ne-am trezit devreme si ne-am echipat pentru cea mai mare miscare de strangere a gunoaielor din tara. Let’s do it Romania a fost pentru noi un pas foarte important pentru formarea unui grup, socializare, team work si nu in ultimul rand pentru a face din Comuna Tartasesti un loc mai curat.

La ora 8, ne-am prezentat la primaria Tartaseti pentru a lua saci si pentru a ne coordona putin. Inarmati cu manusi de cauciuc, multa voie buna si chef de munca, pe la 8:40 am inceput batalia apriga impotriva gunoaielor.

Echipa noasta a reusit sa stranga peste 100 de saci (120 litri) cu gunoi. Am fost in jur de 10 – 15 oameni, majoritatea copii, am suportat mirosuri oribile, zgarieturi si am reusit sa curatam o suprafata de circa 15 mii de metri.

Gunoi inca exista. Nu ne vom opri aici.

Din cate am inteles, la nivel de comuna au fost peste 150 de voluntari si in jur de 600 de saci de gunoi stransi (satele : Baldana, Gulia, Tartasesti).

Va multumim tuturor celor prezenti cat si celor care nu au reusit sa vina. De asemenea multumim primariei Tartasesti care a sponsorizat cu saci, cat si SC Floluci SRL pentru apa si manusi.

Personal le cer scuze tuturor celor pe care n-am apucat sa ii sun si sa le spun unde sa ne intalnim. A fost agitatie mult prea mare.

Initiativa a avut un real succes si cred ca putem face mult mai mult de atat.

Galeria foto poate fi vizualizata pe pagina noastra de Facebook.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.