Cursuri acreditate prin programul „Spatiu Rural – Izvor de resurse pentru piata muncii si antreprenoriat”

Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Dambovita promoveaza un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial de dezvoltare a Resurselor Umane 2007 – 2013 (Investeste in oameni!) prin care pune la dispozitie cursuri acreditate unui numar de 500 de persoane.

Obiectivul general al proiectului este facilitarea intergrarii persoanelor inactive pe piata muncii si stimularea antreprenoriatului in zonele rurale ale judetelor Arges si Dambovita. Grupul tinta al acestui proiect este reprezentat de urmatoarele categorii:

 • persoane inactive
 • persoane in cautarea unui loc de munca
 • someri
 • persoane care se ocupa de agricultura de subzistenta
 • someri de lunga durata
 • someri tineri
 • manageri din mediul rural
 • angajati din mediul rural

Programul se deruleaza, in perioada 1 august 2012 – 31 iulie 2014, in parteneriat cu Universitatea Valahia din Targoviste si cu SIVECO Romania SA.

Picture Picture3 Picture2

Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania. Adresa acestora este Bulevardul Hristo Botev, Nr. 3, et. 5, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti. Telefon de contact 021.310.36.64/0727.302.310 sau prin email la adresa: nfpar2007@yahoo.com

2 răspunsuri la „Cursuri acreditate prin programul „Spatiu Rural – Izvor de resurse pentru piata muncii si antreprenoriat””

 1. MITRAN MARIO

  Frumos arata programul,dar cred ca mai bine s-ar arata un numar de proiecte care pot avea garantia accesarii de fonduri europene de catre tineri.
  Pai degeaba avem in cap tot felul de idei atata timp cat pentru accesare se consuma o gramada de bani aiurea fara sa sti daca ai vreo sansa si mai ales spagile care trebuiesc date fara ceva concret a final.
  Marea mea rugaminte pentru cei care se ocupa de acest site ar fi daca se poate sa se gaseasca acele persoane care au experienta in fondurie europene sa intre si sa posteze.
  Si la noi in comuna s-ar putea organiza sesiuni in acest sens si cred ca nu ar fi putini cei care s-ar arata interesati.

  • Ioan Mihai

   Interesati de accesarea fondurilor suntem si noi. Intreg proiectul asta a plecat pe ideea de a se autofinanta in modul asta. Totusi este destul de greu pana ne putem pe picioare si nu cred ca vom avea informatii exacte pana la inceputul lui mai poate chiar iunie. Este extrem de greu de finantat asa ceva din cauza birocratiei si a faptului ca nu suntem afiliati politic.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.