Cursuri de calificare în domeniul conservelor de fructe şi legume in Dambovita

In urmă cu doar câteva ore am aflat ca 60 de femei din Dâmbovița vor urma cursuri de calificare ca lucrător în domeniul conservelor de fructe și legume în județul Dâmbovița.

conserve_blogspot_com1Condițiile minime de înscriere sunt următoarele:

  • persoana de sex feminin
  • studii de minim 8 clase
  • fără surse de venit din alte activități economice
  • domiciliu stabil în Dâmbovița

Programul începe cu 60 de femei din județul Dâmbovița și se numește Anotimpuri la borcan Sud Muntenia. Mă bucură faptul că există astfel de programe pentru stimulare și pregătire, sunt importante din punct de vedere economic și sunt menite sa ne stimuleze din spiritul antreprenorial.

Desigur, la țară se pune mai mult problema veniturilor suplimentare cât și dezvoltarea unor activități adiacente cu agricultură de subzistență, fără să fie nevoie de naveta zilnică în oraș. Astfel, programul Anotimpuri la borcan Sud Muntenia oferă aceste cursuri gratuit. In acest scop vor fi înființate pană la 3 centre culinare, complet echipate și avizate din punct de vedere igienico-sanitar, puse la dispoziție în mod gratuit persoanelor înscrise în acest proiect.

Recrutările încep de astăzi în judele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman iar condițiile le-am amintit mai sus. Exista pana la 392 de locuri și vă recomand să vă grăbiți. Pentru mai multe informații puteți apela cu încredere următoarele persoane:

  • Mariana Duţan (0722 406 778)
  • Cristina Gheboianu (0732 222 328)

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.