DBloggers – Grupul bloggerilor dâmboviţeni

Fiind dâmbovițean aș vrea să văd mai multă activitate și pe la noi în partea asta de online numită „blogging”. Iar când spun asta, mă refer așa cum se face în București, Constanța, Arad, Ploiești și alte orașe, unde s-au format deja comunități destul de puternice.

Sunt totuși destul de sceptic. Cam la fel de sceptic ca in anul 2011 când am creat pe Facebook DBloggers – Grupul bloggerilor dâmboviţeni. Susțin acum, că și atunci, că putem face lucruri minunate împreună, trebuie doar să punem umărul la treabă, să muncim și să avem răbdare. Îmi place ceea ce fac. Îmi place să scriu, să citesc și dacă aș avea ocazia cred că mi-ar face plăcere să organizez campanii destinate bloggerilor de aici.

Din păcate nu am avut suficient timp să mă ocup de identificarea bloggerilor din Dâmbovița și nici ei n-au fost prea interesați să formeze o comunitate. Tartasesti360.ro poate fi un hub excelent, poate chiar singurul din mediul rural, dacă se dorește. Plus că, aș avea deja un spațiu la dispoziție, amplasat într-un loc excelent, pe DN7, cu acces rapid către București, Târgoviște si Pitești.

Sper că în timp să se creeze o comunitate considerabilă de bloggeri în Dâmbovița, dornici să participe în diferite campanii și activități. Probabil pe majoritatea le vom organiza împreună, însă până atunci cred că încă mai e nevoie de puțină maturizare. Oamenii nu prea înțeleg avantajele unei comunități sau beneficiile.

photo credit: Business still life via photopin (license)

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.