Mic sfat despre motivatie

Am citit despre motivație, asta pentru că am căzut. Cineva mi-a tras micul piedestal de sub picioare și am dat bine de tot cu fruntea de asfalt. Și când cad, mă uit pe YouTube la filmulețul ăla în care ți se spune clar că Lucille Ball a fost dată afară de la Teatru și apoi a făcut super carieră, despre Michael Jordan care nu a fost primit in echipa de baschet a scolii și apoi a ajuns un simbol al acestui sport, Walt Disney care a fost concediat din cauză ca nu ar fi avut imaginație, ș.a.m.d.

Iată-mă într-o zi în care mă simt dărâmată (culmea e și luni). Astfel pun mâna pe cartea lui Paul Arden – It’s not how good you are, it’s how good you want to be. Și cum în ultima perioadă în loc să colind pe afară, să culeg, folclor, sau pur și simplu să mă bucur de niscaiva aer curat, prefer să pierd timpul în mod virtual, îmi vine ideea să pun totuși câteva citate pe Facebook, poate se vor bucura și alții de motivație. Sooo, urmează famous quotes – all by Paul Arden (cum am zis).

„Oamenii devin bogați și puternici pentru că își doresc să devină bogați și puternici.” (Oare? Dar cred totuși că voința contează într-adevăr. Sau vreau să cred). Talentul ajută, dar nu te va duce la fel de departe precum ambiția. Cu toții vrem sa fim buni, să strălucim, dar mulți confundă a fi bun cu a fi plăcut de ceilalți. Alții caută o soluție și cu siguranță nu există o soluție imediată, ci trebuia să învățăm din propriile greșeli.

Firstly you need to aim beyond what you are capable of. Try to do the things that you are incapable of! Acesta este deja sfatul meu preferat, nu contează nimic decât propriul scop, dacă nu te simți în stare să conduci o companie, transformă conducerea unei companii în țelul tău. Visează la asta, vizualizează asta și crede că nimic nu e imposibil!

Și că tot vorbeam de cădere, cineva mi-a dat un sfat bun și habar nu aveam că tocmai din Paul Arden e luat, mi-a zis că e bine să fii criticat, asta înseamnă că vei lucra mai bine, te vei strădui mai mult. Așa că „do not seek praise, seek criticism!” A, și când se întâmplă ceva rău nu da vina pe ceilalți!

Nu aștepta tot timpul șansa, momentul perfect, ci orice ai acum de făcut, fă-l cât mai bine! Acum este momentul!

Și nu încerca să urmezi moda, pentru că de multe ori, originalitatea nu este la modă.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.