Despre proiect

Tărtășești360.ro a luat initial nastere sub forma unui simplu blog in perioada 2009 – 2010, urmand ca ceva mai tarziu să fie redefinit ca primul portal web local al comunei Tărtășești.

Dupa o vreme, desi n-am fost extrem de activi, am decis achizitionarea domeniului www.tartasesti360.ro si readucerea la viata a proiectului in forma actuala. Scopul initial a fost cel de a realiza o comunitate online locala, unita prin spirit civic si dorinta de a transforma acest site un mijloc de informare si comunicare.

Consideram ca este imperativ sa dam dovada de spirit civic, de apartenenta la o comunitate, de antreprenoriat si de dorinta de a organiza diferite evenimente sociale. De asemenea, este datoria noastra, a tuturor oamenilor, sa investim in viitorul copiilor nostri si contribuim la atragerea investitori in scopul dezvoltarii de noi locuri de munca.

Obiective propuse si realizate in 2011
infiintarea unui portal web
promovarea localitatii in mediul online
promovare unor evenimente culturale
infiintarea grupului Tărtășești 360 (comunitate cu peste 600 de membri)
pagina de Facebook Tărtășești 360 (circa 600 de like-uri)
implicarea in proiectul Let's Do It Romania 2011

Pentru a fi la curent cu toate noutarile pe care le publicăm, va incurajam sa ne urmariti pagina de Facebook, contul de Twitter, sa va abonati prin email la newsletter sau sa intrati in grupul nostru de discuții de pe Facebook.

Costuri anuale www.Tartasesti360.ro
inregistrare domeniu .ro50 euro taxa de inregistrare + 12 euro/an (incepand din 2017)
server de gazduire web100 - 120 euro/an
licenta pentru server~80 euro/an
licenta tema de wordpress~45 euro/an
Total in jur de 220 - 250 euro/an

Din ce in ce mai multe asociatii si initiative incep sa stranga fonduri prin donatii. In acest moment nu avem o forma juridica prin care sa ne reprezentam, pentru ca nu suntem o asociatie sau un ONG, ci simple persoane fizice unite de spirit civic si o viziune comuna.

Daca doriti sa ne oferiti sprijin financiar puteti dona (ca persoane fizice) prin intermediul paypal utilizand link-ul de donatie de mai jos sau prin depunere in urmatorul cont bancar:

  • Cont RO83BTRLRONCRT0274911101 la Banca Transilvania
  • Beneficiant Mihai Ioan (nume + prenume)

[paypal_donation_button align=”center” price=”5″]