Destăinuirile ascunse ale unui parc din Tartasesti

In poza de mai sus poate fi văzut un mic parc construit de Primăria Tărtășești in anul 2010. Este un lucru minunat faptul ca se construiește si investește pentru bunăstarea copiilor. O inițiativă lăudabila pe care o susținem. Dezvoltarea din orice punct de vedere este o cheie foarte importantă pentru orice societate.

La o prima vedere pare un parc obișnuit, unde copii vin sa se joace alături de prietenii sau părintii lor. Acest parc a deservit cu adevart acest scop, însa dincolo de aparențe se ascund si câteva aspecte urate pe care imi este rușine sa le constat.

Gunoiul este la el acasă. Vandalizarea la fel. Iar aici nu ma refer la graffiti deoarece este o artă pe care trebuie sa o apreciem. Mă refer la coșurile de gunoi sparte, lovite și folosite cu totul pentru alte scopuri decât cele normale.

In fundul parcului există o căsuța din lemn pentru copii de pe care lipsesc scândurile, leagănele nu stiu cat de mult vor mai rezista iar cioburile nu au ce cauta intr-un parc deoarece reprezintă un risc pentru cei mici.

In data de 24 septembrie am participat la o acțiune organizta de curățare a comunei. Mi-a făcut mare plăcere si am sperat ca oamenii sa fi tras anumite concluzii bune. Probabil pentru unii din voi a fost prima data când ați făcut ceva ca grup. Ceva bun si nu in interes personal dar care va afectează in mod direct viața.

Este datoria noastră, ca cetățeni, sa păstrăm curățenia si să prezervam ceea ce construim.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.