Eco Dream Residence – unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din Tartasesti

Cati dintre voi ati auzit de Eco Dream Residence? Sunt sigur ca nu foarte multi. Asa ca in articolul acesta as vrea sa ofer cateva informatii despre acest proiect imobiliar, aflat in comuna Tartasesti.

In propria opinie, Eco Dream Residence este printre singurele proiecte din Tartasesti care au sanse mari de reusita. Proiectul s-a dezvoltat destul de mult si as putea spune ca a ajuns la maturitatea necesara sub care nu poate sa mai scada.

Valentin Ionescu Project manager @ Eco Dream Residence O722837587
Valentin Ionescu
Project manager @ Eco Dream Residence
O722837587

Pe site-ul oficial, Eco Dream este prezentat ca fiind un complex rezidential dezoltat pe o suprafata de 120.000 de metri patrati.

Zic eu ca este proiect mare, din care comuna noastra are de castigat, atat din taxele care se platesc cat si datorita expansiunii zonelor locuibile. Mai multi oameni inseamna in opinia mea o comunitate mai dezvoltata si implicit mai puternica.

Ansamblul cuprinde loturi de teren, unde oamenii isi pot construi propria casa, dupa propriile lor dorintele, dar si case/vile individuale, duplex sau insuruite, puse la dispozitie de catre dezvoltator. In cadrul proiectul se mai specifica faptul ca oamenii vor avea acces la toate utilitatile necesare. Aici includem: curent, apa, canalizare, internet, telefonie, servicii pentru transportul gunoiului dar si zone comerciale.

In vecinatatea proiectului gasim urmatoarele:

  • baltile din Ciocanesti (3 km spre nord)
  • Bucurestiul (~20 km spre est)
  • Racari (la vest – nord vest)
  • comuna Brezoaele (3 km la sud)

Din punct de vedere al localizarii, Tartasesti este una dintre cele mai bune alegeri pentru a te muta. Se ajunge extrem de rapid in Bucuresti, aerul este curat, oamenii inca mai practica agricultura si iar zona nu este prea industrializata.

Exista rute de transport din 20 in 20 de minute, pe DN7, atat spre Targoviste si Pitesti, cat si catre Bucuresti. Pe langa microbuze, pe drumul ce leaga Tartasesti de Ciocanesti exista si Gara Ciocanesti, de unde puteti lua trenul.

In cazul in care va faceti griji in privinta cumparaturilor, nu prea aveti de ce. In afara magazinelor detinute de localnicii (si chiar sunt cateva) din Tartasesti, aveti si parcul de retail format din Carrefour (Collosseum Mall), Baumaxx si Leroy Merlin. Parc aflat inca in plina dezvoltare.

In cazul in care sunteti fan Mega Image, exista unul in Baldana, sat component al comunei Tartasesti.

2 răspunsuri la „Eco Dream Residence – unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din Tartasesti”

  1. constantin

    toate la tartasesti, baldana nu exista, in baldana sunt hoti etc, interesele de grup sunt concentrate numai la tartasesti, sa-si concentreze ambitiile si pe baldana pentru a se echilibra intr-un fel valuarea pe localitate, nu numai pe o zona ,,sunt convins ca se platesc taxe si impozite si din baldana, consilierii nostri nu stiu pe cine sustin ca pe noi cei din baldana inniciun caz,

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.