Ghidului Solicitantului pentru accesarea Schemei GBER pentru sectorul pomicol

Ghidului Solicitantului pentru accesarea Schemei GBER in pomicultura

In urma cu aproape o saptamana, AFIR, adica Agentia care se ocupa cu Finantarea Investitiilor Rurale, a hotarat sa publice pe internet versiunea finala a Ghidului Solicitantului privind accesarea Schemei de ajutor de stat GBER pentru „Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investitii pentru procesarea si marketingul produselor din sectorul pomicol în vederea obţinerii de produse neagricole”.

Acest ghid este aferent submasurii 4.2a – numit „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol.” si formeaza o schema de ajutor acordata de stat, prin care se pot accesa fonduri nerambursabile, prin intocmirea unor cereri de finantare ce pot fi depuse incepand cu data de 16 august 2016.

Mare atentie: sesiunea in care se pot depune cereri este de numai 7 zile.

Cei care sunt interesati sa solicite finantare europeana prin intermediul Schemei de ajutor de stat GBER trebuie sa se informeze in prealabil citind acest ghid ce poate fi gasit pe pagina oficiala AFIR, www.afir.info.

Beneficiarii pot obtine finantari nerambursabile de maxim 1.5 milioane de euro, reprezentant un maxim de 50% din proiectul prezentat pentru cofinanțare.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.