Hanul Vlasia – un loc de vis

hanul vlasia #4

Hanul Vlasia este un mic complex turistic situat pe soseaua Bucuresti-Pitesti, pe DN7, la 22 de Km de centrul capitalei. Acesta este amplasat pe partea dreapta cum vii dinspre Bucuresti, intr-un cadru natural de exceptie.

Hanul Vlasia este o constructie noua in stil rustic, aceasta beneficiaza de un motel cu 8 camere (pat dublu si baie proprie). Restaurantul cuprinde preparate din bucataria romaneasca in mare parte.

Acesta are o capacitate considerabila de cateva sute de locuri, impreuna cu terasa. Salonul clasic are o capacitate de 80 locuri cu posibilitatea de extindere pana la 160 pe terasa acoperita. Terasa exterioara cu copaci mari si batrani, prin imprejurimi, chiar printre mese, te face sa uiti de zgomotul din oras si sa te simti inconjurat de natura. Salonul rustic, in care se tin si diferite evenimente, are o capacitate de 300 locuri pe doua niveluri cu un spatiu enorm in centru.

Meniul este imens, cu peste 200 de feluri de preparate, cele mai multe fac parte din bucataria romaneasca, atat cea traditionala, dar si din cea contemporana (urbana), cu mancaruri pe care le preparam si acasa. Se gasesc si cateva preparate din bucataria italiana, in special paste si pizza.

Daca sunteti in trecere si doriti sa stati intr-un cadru linistit, ascultand cantecul pasarilor si suieratul apei de la fantana arteziana in stil de cascada si sa consumati o mancare gustoasa, Hanul Vlasia este cel mai bun loc. Va invitam aici sa gustati din preparate traditionale si daca ne dati de stire, poate chiar ne intalnim.

hanul vlasia #2 hanul vlasia #3 hanul vlasia #1

 

Pentru mai multe fotografii cu Hanul Vlasia va invitam pe pagina oficiala de Facebook.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.