Transalpina

Infotrafic Dambovita – 2 august 2016

Potrivit informațiilor oficiale publicate de catre centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, pana la ora 9 in aceasta dimineață s-au inregistrat urmatoarele:

  • pe autostrada A1 București – Pitești traficul a revenit la normal, după ce, in urma unui incendiu de vegetatie ce a avut loc in Argeș, la km 78, pe o parte a carosabilului condițiile de vizibilitate erau grav diminuate
  • pe DN10 Brasov – Buzau, mai exact in comuna Siriu, este restrictionata circulatia masinilor cu o greutate mai mare de 7.5 tone. De asemenea exista o restrictie de vitezade 10 km/h datorita executarii unor reparatii asupra viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri). Traficul greu a fost redirectionat pe DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.
  • pe DN7C, adica Transfăgărăşan, s-a redeschis accesul in timpul zilei intre Piscu Negru si Cabana Bâlea (este interzisa circulatia in cursul noptii, intre 21 si 7 dimineata)
  • circulatia pe Transalpina, DN67C, intre Rânca si Obârşia a fost redeschisa, insa cu restrictie de viteza la 30 km si doar pentru autovechicule cu masa maxima de 3.5 tone

Verifica si restul informatiilor despre trafic din categoria INFOTRAFIC.

Sursa foto: rtv

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.