Jante auto de la Autolux (P)

Presupun ca nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca tuning-ul auto a devenit extrem de practicat printre soferii din Romania. Pasiunea asta pare sa nu fie o simpla moda trecatoare, iar adevarul e ca pe langa clasicul fenomen orice sofer isi doreste ca masina lui sa arate cat mai bine.

Din pacate nu toti isi permit sa-si cumpere cee ace isi doresc, cu atat mai putin sa faca modificari asupra masinilor, insa o pereche de jante auto isi cumpara majoritatea.

jante auto Autolux
Jante – Autolux

Totusi, de ce sa iti cumperi jante auto?

Printre beneficii gasim urmatoarele:

  • asa cum spuneam, din punct de vedere estetic arata mult mai bine
  • au o precizie mult mai buna deoarece procesul de fabricatie este mai bun
  • pot sa fie mai usoare decat jantele din otel (sau mai grele, in functie de dorinte)
  • rezistenta si durabilitate crescuta in cazul jantelor de brand
  • performante de franate mai bune

Totusi, cam toate jantele auto necesita ingrjire. Nu este prea complicata dar nici atat de simplu. Posesorii de autoturisme stiu bine asta. E bine sa evitam contactul jantelor de alte materiale, este recomandat sa nu le lasam prafuite sau înnoroite, sa le curatam periodic si sa utiliza solutii de curatere speciale, solutii de protectie dat si de lustruit.

De asemenea este recomandat sa utilizam perii speciale si lavete realizate din microfibre deoarece au o textura speciala si nu zgarie suprafata fina si lucioasa a jantei. De cele mai multe ori oamenii igora aceste lucruri si utilizeaza carpe sau prosoape, matuind astfel materialul respectiv.

In cazul in care nu aveti jante auto cu cauciucuri pentru toate sezoanele, fie trebuie sa le dati jos si sa le depozitati pe timp de iarna, fie schimbati doar cauciucurile, crescand astfel sansa sa le zgariati, loviti si chiar afectati. Este recomandat ca depozitatea pe timp de iarna sa se faca in huse speciale, protejandu-le astfel de potentiale intemperi.

Va recomand sa aruncati o privire pe site-ul Autolux.ro, au o gama foarte variata de jante auto, anvelope auto, piese, accesorii auto, electronice dar si chestii de tuning.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.