Vrei să scapi de oraș? Mută-te în Tărtășești!

Nu îmi aduc aminte exact pe unde citeam că viața în afara Bucureștiului este anostă și lipsită de activitate. Iar asta mai ales pentru persoanele care sunt obișnuite cu atmosfera alertă și energică pe care o oferă capitala.

Îi dau dreptate, însă nu în totalitate. Bucureștiul are vibrația lui specifica, ca orice alt oraș. Însă nu trebuie să renunți la ea dacă vrei să te muți la țară. Cred că poți profita atât de avantajele vieții de la țara cât și de energia orașului. Trebuie doar să găsești echilibrul ideal pentru tine.

Dacă luăm ca exemplu comuna Tărtășești, găsim o mulțime de parcele de teren, de diferite dimensiuni, majoritatea deja intabulate și pregătite pentru noul proprietar. Terenurile de vânzare nu au prețuri exorbitante, ci mai degrabă sunt la valoarea lor reală, în funcție de localizare.

Lângă pădure poți cumpăra un lot de 500-600 metri pătrați pe la 10-12 mii euro. Un preț absolut rezonabil ținând cont că acolo o să-ți construiești casa visurilor tale.

Dacă nu vrei să te complici construind casa, există deja câteva parcuri rezidențiale la care poți apela. Dezoltatorii sunt foarte serioși iar zonă este destul de populară.

Deși Tărtășești se află în afara capitalei, majoritatea terenurilor din Tărtășești sunt chiar lângă Drumul Național 7, sau la maxim 500 metri de acesta. Practic, poți ajunge la Târgoviște în maxim o oră iar în București în mai puțin de 20 de minute.

Zonă este rezidențială și agricolă, fără industrie grea. Asta înseamnă că nu sunt hale sau clădiri monstruoase care să afecteze estetic peisajul. De asemenea aerul este mult mai curăț grație pădurilor care îl reîmprospătează permanent.

Exista internet de mare viteza, gaze, apa, electricitate, posibilitate de a manca sanatos, aer curat si liniste. Ce alte motive pentru a te muta in Tărtășești ai nevoie?

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.