Poliția Română avertizează: Atenție când faceți cumpărături!

Un comunicat de presa al IGPR avertizeaza cu privire la cumparaturile pe care le facem de sărbători, atat online cat si in supermaketuri sau piete.

Mai exact, tinand cont ca este o perioada aglomerata, majoritatea comerciantilor au tot felul de reduceri pentru a scapa cat mai rapid de stoc-uri. Daca obisnuiti sa faceti cumparaturi online, prin urmare, cu plata online, este recomandat sa verificati daca site-ul magazinului respectiv este de incredere pentru a nu avea surprize neplacute.

Verificati daca pe site sunt prezente date de indentificare ale companiei, spre exemplu numele societatii comerciale, adresa, date de contact, cod de inregistrare fiscala, dar si conditiile de livrare si de garantie.

In graba cumpărăturilor si uneori orbiti de oferte, multi devin victime si raman fara bani, fiind păcaliți de tot felul de indivizi. De asemenea, atunci cand mergeti la supermarket sau prin diferite piete, este recomandat sa platiti utilizand cardul bancar. Nu este recomandat sa aveti cu voi sume mari in numerar (cash) pentru a nu cadea in atentia hotilor.

Restul comunicatului de presa poate fi citit aici.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.