Razie de amploare asupra microbuzelor care intra in Bucuresti

In cursul zilei de vineri, Brigada de Politie Rutiera a desfășurat o razie de amploare asupra tuturor microbuzelor care intra in București dinspre autostrada A1 prin Militari. Acest control a vizat toți șoferii de autobuze si microbuze care transportau persoane peste limita maximă a autovehiculului.

In timpul raziei au fost verificate zeci de microbuze care transportau pasageri din comunele Brezoaele, Cosoba, Joița, Bâcu si Dragomirești. Astfel, pana la sfârșitul zilei, poliția a aplicat zeci de amenzi constând în sume de până la 750 lei și 6 puncte de penalizare.

Situația nu reprezintă o surpriză, fiind deja binecunoscută atât de autorități cât și de firmele de transport. Sunt prea puține microbuze și prea multi oameni. In cea mai mare parte, pasagerii au fost deranjați de faptul că razia desfășurată de Politia Rutiera ii face să întârzie la serviciu.

Au existat si persoane care s-au plâns de condițiile de transport oferite si care au sugerat ca nu soferii sunt cei vinovati pentru aceasta situație ci firmele de transport deoarece nu vor sa suplimenteze rutele cu mai multe masini si nici sa le schimbe cu altele mai incapatoare.

Sincer sa fiu, cam tind sa le dau dreptate. Companiile par interesate numai de profit! Altfel nu se justifica condițiile tehnice ale mașinilor: usi care nu se inchid, lipsa centurilor de siguranta, aer conditionat stricat, geamuri sparte, foarte multa mizerie si chiar probleme la integritatea caroseriei.

Sursa video: stirileprotv.ro

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.