Rewe investeste 80 de milioane de euro pe an in Penny Market pana in 2025

In ciuda evenimentelor negative care au avut loc in ultima vreme, avem parte si stiri pozitive. Grupul Rewe considera Romania in continuare un loc sigur si atractiv pentru investitii.

Conform informatiilor furnizate catre presa, acestia doresc sa investeasca nu mai putin de 80 de milioane euro, in fiecare an, pana in 2025, pentru dezvoltarea lantului de magazine Penny Market.

Planurile cuprind inaugurarea a 25 de noi magazine, remodelarea a 50 de magazine existente, infiintarea unui nou depozit logistic in Bacau dar si extinderea zonei de produse proaspete in depozitele deja construite din Turda si Stefanesti.

In prezent, Penny Market operează peste 200 de magazin doar in Romania, unde cota de piata este in continua expansiune. Daniel Gross, managerul general Rewe Romania a declarat urmatoarele:

„Piaţa creşte complet, toată lumea vrea expansiune. Vrem să ne menţinem cota de piaţă sau chiar să o creştem. Ne gândim undeva la 10%, faţă de aproximativ 5%, cât este acum”

Vestile bune nu se opresc aici. Dezvoltarea retelei Penny Market inseamna automat si infiintarea unor noi locuri de munca. Rawe estimeaza ca vor angaja circa 1000 de oameni noi in 2017 ani si peste 4000 pana la finalizarea investitiilor.

De asemenea, acestia au lansat Penny FM, un radio in store care poate fi ascultat in interiorul magazinelor Penny Market de catre clienti si angajati. Statisticile din Germania si restul locatiilor in care Penny FM a fost deja implementat arata o crestere a cumparaturilor cu circa 20 de procente.

Surse: economica.net si penny.ro

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.