VESTITYOUTLET - rochie de seara asos beige

Rochia, piesa de rezistenta în colecțiile de haine pe VestityOutlet (P)

Stim bine, inca din cele mai vechi timpuri, ca rochiile au fost mereu o bază în caracterizarea unei femei. Am putea spune ca sunt piesele de rezistenta din recuzita de haine pentru femei. Astfel, in timp a ajuns ca aceasta a ajuns să definească femeia si sa fie indispensabila din colecția de haine.

În funcție de eveniment, rochiile nu se abțin sa fie prea lungi, scurte, largi, strâmte, mai colorate sau mai sobre. Oricum ar fii ele întotdeauna, un lucru este cat se poate de concret, rochiile bine alese ştiu să scoată în valoare ce e mai bun de la persoana care le poartă.

Desigur, când ne alegem o rochie trebuie să ne gândim la mai mult decât faptul că trebuie să ne placă. Trebuie să ne pună în avantaj anumite părți ale corpului dar şi sa ascundă altele! Dupa cum scrie si aici.

Rochia face femeia dar şi femeia face rochia. Doina Levintza spune mereu că o rochie este pusă în valoare numai dacă femeia care o poartă ştie sa o poarte, asta înseamnă atitudine şi rafinament.

Mie în general, ca să-mi placă o rochie trebuie să o probez, să o simt, să o văd cum se aşează pe mine şi cum îmi schimbă atitudinea. Culorile si lungimea vin întotdeauna în funcţie de dispoziţie de moment dar si de ce se cere la evenimentul unde vreau să o port.

O rochie trebuie să inspire atat eleganta cat şi rafinament, dar fără a da impresia că te chinui prea mult să obţii aceste lucruri. Totul trebuie sa aiba naturalete, sa nu fie nimic artificial sau fals in purtarea rochiei.

Cred că rochia perfectă pentru un eveniment este aceea care reuşeşte să întrunească trei condiţii esenţiale: să fie conformă cu protocolul evenimentului, să te avantajeze şi sa îţi ofere o eleganta sublima şi desigur, a treia condiţie, să-ţi placă!

Haine femei? Sau mai bine spus, unde imi caut rochiile

Recent am cautat pe google „haine femei” si am dat de magazinul VestityOutlet. I-am bagat in seama, am vorbit cu una dintre consultantele de vanzari ale acestora si m-am decis asupra unei rochie de seara Asus Beige. Mi se pare foarte pretty si cred ca am sa o port cu mare placere la atat prin oras cat si la evenimente.

Haine femei - vestityoutlet.ro
Haine femei – vestityoutlet.ro

Mai ramane doar sa ma hotarasc cu ce o asortez, insa cel mai probabil cu o geanta, tot bej, un make up cat mai nude si probabil niste pantofi cu tocuri foarte scurte. Dar ma mai gandesc eu pana atunci.

2 răspunsuri la „Rochia, piesa de rezistenta în colecțiile de haine pe VestityOutlet (P)”

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.