Servicii profesionale de web hosting de la Gazduire.ro (P)

In Romania exista sute de firme care ofera servicii de gazduire web, insa doar cateva zeci care sunt cu adevarat serioase si pot asigura fara probleme un uptime garantat contractual de peste 99%, cu servere capabile sa faca fata traficului mare si cu viteze de incarcare bune.

Inainte de a iti cumpara un pachet de gazduire ieftin, gandeste-te bine la motivele pentru care pachetul pe care il vrei este atat de ieftin si nu arunca banii aiurea. In mediul online este recomandat sa-ti evaluezi bine toate posibilitatile si sa pui intrebari pentru a face alegerea potrivita.

In ceea ce priveste alegerea unui pachet de gazduire sunt cateva aspecte importante de catre trebue sa tineti cont:

  • Spatiul de gazduire necesar – in general un pachet de 1 GB este mai mult decat suficient pentru gazduirea unui blog personal sau a unui site de prezentare, insa in cazul unui magazin online situatia este cu totul diferita
  • Traficul lunar – un blog personal are nevoie de maxim 20 gb de trafic lunar, insa aceasta cifra este direct proportionala cu numarul de vizite pe care site-ul tau il are. Companiile serioase ofera trafic lunar nelimitat.
  • Resursele alocate – In general un pachet de gazduire de 1 – 2 euro trebuie sa dispuna minim 256 MB ram alocat, 1 sau chiar 2 GHz CPU si minim 30 de conexiuni concurente.

De asemenea va recomand sa verificati daca pachetul de gazduire dispune de o interfata de administrare cPanel si daca firma va pune la dispozitie alte tehnologii optionale precum servicii automate de back-up, filtru antispam, gazduire adrese de email, utilitarul Softaculous care va usureaza viata prin instalare automata de platforme, ip dedicat si chiar servicii de asistenta!

Gazduire.ro are o oferta de servicii profesionale de web hosting ce respecta nu doar cele mentionate de mine, ci chiar cu mult peste, dispunand de o experienta de peste 11 ani in domeniu. Ba chiar mai mult, pentru a intari imaginea si increderea pe care clientii acestora o au, garanteaza un uptime minim de 99.9% si un raspuns la orice fel de solicitare de suport in maxim 24 de ore.

web hosting

In momentul de fata se demarează o campanie in care pentru fiecare pachet de hosting primesti GRATIS de 10 ori mai mult SPATIU de stocare. In cazul in care doriti sa va deschideți un site si inca nu erati siguri la ce firma sa apelati, va recomand sa profitați de oferta curenta.

Pentru mai multe detalii privind pachetele de gazduire va recomand sa intrati pe site-ul oficial www.gazduire.ro si pe pagina de facebook a acestora.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.