Siveco Romania livreaza solutii de eLearning pentru statele membere UE

Comisia Europeana a stabilit realizarea unui contract in cadrul B-Train 3, intre companiile Siveco Romania si Intrasoft International, prin care vor asigura servicii de suport pentru programe de instruire pe multiple direcții in domeniul vamal, al taxelor dar si soluții de eLearning si de comunicare.

Contractul are o valabilitate de 3 ani, valorează 9.4 milioane de euro si exista posibilitatea de prelungire pentru inca 3 ani. Prin acest program ce urmeaza asa fie implementat la DG TAXUD, se urmărește eficientizarea operatiunilor vamale si fiscale desfasurate in tarile care fac parte din Uniunea Europeana.

Proiectul pune la dispoziție servicii de informare, formare si certificare a operatorilor economici prin exemple si practici ce promovează schimbul de experiență. Toate acestea actiuni vor contribui la cresterea si eficientizarea punerii in aplicare a reglementarilor UE.

Florin Ilia, noul presedinte si director general Siveco Romania sustine urmatoarele:

Florin Ilia Siveco Romania„Până în prezent, SIVECO, împreună cu partenerii săi, a implementat peste 20 de proiecte în relație directă cu Comisa Europeană, care implică dezvoltarea de sisteme IT integrate, cu beneficii directe pentru milioane de cetățeni ai UE. „

In momentul de fata, Siveco Romania este singura companie din Romania care a reusit sa incheie contracte in cadrul Comisiei Europene. Acestia au reusit sa securizeze o serie de contracte importante si proiecte guvernamentale majore cu Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene, Agenția Europeană de Siguranță a Aviației, Agenția Executivă pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimentație (CHAFEA), Directoratul General pentru Sănătate și Consumatori, Eurostat (Institutul Uniunii Europene pentru Statistică), Oficiul de cooperare EuropeAid, și Banca Europeană de Investiții.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.