Decizii finale legate de campania de strangere a gunoaielor in localitatea Tartasesti

Nu am sa pretind ca vorbesc in numele a tuturor oamenilor care au inceput proiecte de genul asta, nu am sa pretind ca o sa reusim ceea ce ne-am propus si nu am sa pretind ca vom strange tot gunoiul.

Oricat de mult ne dorim ca lumea sa iasa in strada in data de 24 si sa ne ajute, nu tine de fapt de noi ci de voi. Nu vom organiza concursuri pentru o cauza ce se dezvolta la nivel national. Nu dorim sa facem din aceasta campanie o competitie ci dorim sa avem un singur mesaj, strict si bine definit.

Let’s do it Romania este o miscare, nu o competitie. Este daca vrei o proprie religie a oamenilor care apreciaza si doresc sa traiasca intr-o lume mai curata, mai verde, mai naturala.

Asa ca in data de 24 septembrie doar tu decizi daca doresti sa ne ajuti sa facem curatenie in Tartasesti. Daca simti ca vrei sa locuiesti intr-o localitate mai curata, mai verde, un loc in care aerul este respirabil, nu poluat, atunci vei iesi in strada si ne vei cauta pentru a da o mana de ajutor.

O sa fie greu, exista o multime de gunoi de strans si transportat. Iar toata aceasta munca se face fara bani, prin voluntariat din partea celor care doresc sa ajute.

La mica noastra prima intalnire practic ati creat o ierarhie, insa nu ati inteles esentialul si cred ca asta e cel mai grav lucru. Invatati sa ganditi pentru voi si renuntati a va supune in mod conștient altora. Nu sunt conducator, nu voi fi niciodata si nimeni nu merita sa fie.

Suntem Daci pana in adancul capilarelor. Suntem un popor liber, muncitor, cu vise marete. Hai sa ne comportam ca atare!

De aceea pe 24 nu pot sa fac altceva decat sa va invit sa facem curatenie incepand cu ora 9. Nu am sa va coordonez, nu am sa va spun ce sa faceti.

E simplu: Curatenie.

Din cate am inteles, Primaria Tartasesti doreste sa ne sponsorizeze cu manusi si ceva saci pentru strangerea gunoaielor. De asemenea societatea comerciala Floluci SRL ne ajuta cu saci si apa minerala.

Ne vedem in fata liceului. Da?

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.