webadviser coaching

Te-ai gândit vreodată sa apelezi la coaching?

Sa zicem ca ai ajuns la o perioada din viata in care pur si simplu nu mai esti multumit si motivat de performantele tale. Simti ca poti mai mult, dar parca nu ai impulsul necesar pentru a schimba ceva.

Ei bine, asa cum o echipa de sportivi au nevoie de un antrenor care sa ii motiveze si sa ii antreneze periodic pentru a obtine performante, asa si noi, avem nevoie de persoane care sa ne ghideze si sa ne ofere mentoring sau coaching atunci cand este nevoie.

Indiferent daca vorbim de o problema personala sau de una in cariera, orice persoana poate beneficia de un coach pentru a deveni mai performant. Avantajul coaching-ului este ca nu se concentreaza asupra greselilor pe care le faci, ci asupra posibilitatilor pe care le ai. Sunt sanse foarte mari ca mentorul pe care ti-l alegi sa nu aiba nicio legatura cu activitatea pe care o prestezi, dar totusi sa reuseasca sa iti elibereze potentialul prin simpla motivare.

Cum functioneaza de fapt coaching-ul?

Inainte de toate, nu trebuie sa faci confuzie intre coaching si consultanta. Coaching-ul este in general practicat de oameni care au studii in psihologie si experienta foarte mare in ceea ce priveste socializarea si lucrul cu oamenii. Coaching-ul te poate ajuta sa iti indeplinesti obiectivele profesionale, insa nu te invata profesia.

In cadrul unei sesiuni de coaching, indiferent ca life coaching, nlp, meditatii de transformare interioara, cariera sau diferite depresii, relatia dintre tine si specialist o sa fie una armonioasa care depinde in primul rand de tine.

webadviser coaching

Unul dintre specialistii Webadviser cu care am avut ocazia sa interactionez este Radu Leca, iar asta se intampla acum multi ani, pe vremea cand lucra la radio. Este o persoana pe care, din punct de vedere profesional (in ceea ce priveste cunostintele in materie de psihologie) il invidiez si admir.

In ceea ce priveste experienta si pregatirea profesionala, acesta este licentiat in in psihologie din anul 2013, practica medicina alternativa si reiki, are cunostinte de promovare online in materie de business dar si tehnici de cunoastere si programe de dezvoltare personala si eficientizare emotionala.

Cu alte cuvinte, vi-l recomand.

radu leca
radu leca

La ce te ajuta mai exact coaching-ul?

Ei bine, daca ai ales sa lucrezi cu un coach, sau intenționezi, trebuie sa te astepti la rezultate in ceea ce priveste dezvoltarea persoanala. Mai exact, se vor atinge următoarele aspecte din viata ta:

  • Clarificarea obiectivelor pe care doresti sa le atingi si identificarea problemelor care iti stau in cale
  • Construirea unor relații mai puternice atat interioare cat si exterioare
  • Eliminarea relațiilor nocive
  • Conștientizarea tuturor problemelor, atat cele de la serviciu cat si cele personale
  • Evaluarea solutiilor pentru rezolvarea tuturor problemelor identificare mai sus
  • Identificarea obstacolelor psihologice care va tin pe loc si eliminarea acestora

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.