traduceri autorizate

Traduceri autorizate in 24 de ore la Traducorice.ro! (P)

Nu am idee cati dintre voi stiu ce sunt traducerile autorizate, la ce folosesc si cum le putem procura. Asa ca astazi vreau sa va impartasesc din experienta mea personala legata de importanta unei astfel de traduceri si cum am obtinut una.

In urma cu 2 luni am fost prin Constanta, un oras pe care il gasesc extrem de frumos, iar acolo m-am intalnit cu o colega de facultate, care a avut norocul sa plece prin Dubai si sa lucreze in diferite domenii.

Colega asta a mea a avut placerea sa-mi faca o scurta cunostinta cu sefa ei, un fel de managerita pe HR la o companie aeriana. Stiind ca mereu am visat sa zbor, s-a gandit ca postul de stewardesa mi-ar prinde bine. Din vorba in vorba am realizat ca nu mi-am tradus niciodata diplomele din romana in engleza si ca e important sa fac treaba asta.

Am sunat-o rapid pe mana, i-am spus sa-mi trimita toate actele prin curier iar apoi am inceput sa caut pe internet traduceri Constanta. Am gasit firma specializata Traducorice.ro, care m-au intampinat cu caldura si ajutat foarte rapid cu toate traducerile de care am avut nevoie.

Atentie, este foarte important ca atunci cand doriti sa traduceri acte, diplome, calificari sau orice alt document oficial, poate chiar si alte traduceri obisnuite, sa apelati doar la firme care ofera servicii de traduceri autorizate.

In general preturile pentru traduceri pentru oricare dintre limbile de circulatie internationala este de 15 lei per pagina. Tariful este negociabil in functie de cantitatea paginilor si de tipul de serviciu necesar, insa preturile sunt foarte ok.

Pentru restul limbilor suma este ceva mai mare, de la 40 lei pe pagina, 90 lei pe ora sau sau 400 lei / zi. Ah! iar partea care m-a bucurat cel mai mult este ca nu se plateste nici un fel de comision sau taxa suplimentara pentru autorizarea unei traduceri. Se plateste insa legalizarea unei traduceri la notar. Cred ca undeva pe la 30 sau 40 lei.

Eu am avut toate actele necesare traduse in mai putin de o zi!

TraducOrice au doua puncte de lucru. Unul in Constanta, in care am avut norocul sa intru, si inca unul in Craiova. Dar mai bine va las datele de contact.

Persoana de contact: Andrina Craciun
VODAFONE: 0723 67 89 86
COSMOTE: 0761 43 12 55
E-mail: office@traducericraiova.ro
ID MESS: andrinacraciun
Programul nostru este:
Luni – Vineri intre 09:00-17:00, putandu-se prelungi in functie de solicitari.
Sediu Constanta: Str. I.G.Duca (intersectie cu Al. Lapusneanu), Nr. 81. bloc L41, Parter
Tel. 0764.39.39.49

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.