echipa transport marfa expresstrans.ro

Transport marfa Romania – Spania? Acum e foarte usor! (P)

Toata treaba asta cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana vine cu o serie de avantaje si dezavantaje. Unul dintre principalele avantaje pe care Romania il are, si pe care trebuie sa-l inteleaga si exploateze la maxim, este posibilitatea exportului produselor locale, direct catre piata Europeana.

Spre exemplu, sa luam in calcul un transport marfa sau un transport colete din Romania in Spania. Inainte de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, procesul de obtinere a tuturor avizelor si aprobarilor era mult dificil, ca sa nu mai vorbim de costuri si de timp. In momentul de fata au aparut o multime de companii care asigura astfel de servicii, plus ca, procedura s-a simplificat foarte mult de cand suntem membrii UE.

Astfel, daca ai o afacere si vrei sa exporti produsele tale in Spania, este foarte usor. La fel de usor este si daca vrei sa expediez un colet, sau cine stie, poate ti-ai gasit de munca acolo si vrei sa cari cu tine toata mobila si lucrurile din casa. Ii suni pe cei de la expresstrans.ro si sigur te rezolva cu transportul.

flota transport marfa expresstrans.ro

Totusi, hai sa va explic mai bine de ce am mentionat expresstrans.ro si cum lucreaza acestia.

In primul rand, din consultarea site-ului am realizat ca oamenii astia sunt cat se poate de sinceri in privinta flotei si capacitatilor operationale pe care le au. Spre deosebire de alte firme de transport, nu au fabulat, nu au spus povesti, nu au ofer garantii inutile si nici informatii neclare. Totul este cat se poate de bine prezentat, iar mai jos v-am atasat o poza cu o parte din angajatii acestora.

echipa transport marfa expresstrans.ro

Ati vazut, sunt oameni normali. Soferi obisnuiti, ca multi dintre voi, insa care sofeaza zi de zi pe șoselele Europena, transportant in siguranta coletele si marfuri.

Si daca tot am mentionat de flota si de siguranta, toate transporturile de colete sau de marfuri sunt asigurate si monitorizate atat de catre personal dar si automat, prin sisteme GPS. In afara de asta, majoritatea masinilor dispun de sisteme interne ce ofera temperatura controlata, iar pe toata durata transportului, marfa se afla in deplina siguranta, fiind controlata si protejata.

Ba chiar mai mult, toti clientii sunt sunt tinuti in permanenta la curent cu detalii legate de pozitie curenta a transportului pentru a se asigura ca este respectat graficul progamului stabilit in urma contractului.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.