Un barbat cautat pentru trafic de persoane a fost depistat în Ciocănești

Un comunicat emis de către Biroul pentru Imigrări al județului Dâmbovița informează cu privire la un bărbat de origine pakistaneză, în vârstă de 56 de ani, căutat de către autoritățile judiciare olandeze pentru infracțiunea de trafic de persoane. Acesta a fost fost depistat în comună Ciocănești din județul Dâmbovița, unde a fost reținut de către poliție.

”La data de 17 iulie a.c., în baza unor informații operative, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări—Biroul pentru Imigrări al județului Dâmbovița au depistat, pe raza localității Ciocănești, un bărbat de 56 de ani, din Pakistan, urmărit internațional. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele acestuia autoritățile judiciare din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane”

Conform biroului de informări IPJ Dâmbovița, bărbatul pakistanez avea o viză de ședere temporară în scop de reîntregire a familiei iar membrii de familie ai bărbatului erau cetățeni români.  In momentul de față bărbatul se află în arestul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Dâmbovița de unde urmează să fie extrădat.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.