Unde pleci in vacanta vara asta?

În cazul în care ești că mine, adică workaholic, cel mai probabil lași vacanță pe ultima sută de metri. Ceea ce înseamnă că fie nu prea aloci bugete mari pentru această activitate, fie ai bugete dar nu ai prea mult timp liber, caz în care îți planifici o vacanță scurtă în România.

Treabă asta nu e neapărat rea, pentru că te poți bucură fără bătăi de cap de un mini-concediu sau chiar de o vacanță întreagă în țara. Indiferent că-i vorba de vacanță de 1 mai, sau orice altă perioadă din an, se găsesc o mulțime de locuri unde te poți relaxă, beneficia de tot felul de tratamente și chiar activități mai intense dacă de asta ai nevoie.

Personal sunt adept al muntelui. Prefer să merg oricând un weekend la munte, să mă bucur de natură, să vizitez diferite stațiuni montare, să descopăr locuri noi, cu peisaje super frumoase și poate chiar să parcurg un traseu montan dacă îmi permite timpul și vremea este bună.

Până acum am vizitat Transfăgărăsanul, Transalpina, Retezatul, Lacul Bucură, Zănoaga, muntii Apuseni, Cetățile Ponorului, Sighișoara, Sibiul, Brașovul și cam atât. Aș vrea să vizitez și Deltă Dunării, însă nu mă tentează prea mult litoralul românesc.

Partea bună este că litoralul românesc nu este singurul, pe Colibritour.ro, site-ul cu cele mai bune oferte de vacante se găsesc zeci de alte destinații turistice din afara Romaniei.

Dacă aș plecă în vacanță, aș alege un sejur individual in Halkidiki, Grecia. În primul rând este aproape, deci nu faci mult pe drum până acolo, iar apoi este destul de ieftin, prețurile încăpând de la circa 11 euro / noapte la Hotelul Possidi Paradise (Kassandra, Grecia).

Hotelul dispune de zonă pentru Spa & Wellness unde turiștii se pot bucură de o sală de fitness, sauna, masaj, piscină interioară, diferite tratamente faciale și corporale, zonă de Drinks & Food, specifică oricărui hotel, unde se poate servi diferite preparate grecești și mediteraneene și desigur o zonă de Sport & Divertisment unde turiștii se pot destinde într-o sală de jocuri, sau poate în sală de fitness, terenul de tenis dar și diferite sporturi nautice.

Probabil că este de la șine înțeles de ce aș alege un resort în afară țării. În primul rând sunt mult mai bine pregătite și echipate cerințelor și necesităților clienților, sunt mult mai respectoși și mereu cu zâmbetul pe buze iar serviciile sunt clar mai bune.

Dacă ai strâns bani de vacanță dar încă nu te-ai hotărât unde să mergi, îți recomand să arunci o privire pe ColibriTour.ro pentru a-ți planifica vacanță mult dorită. Cu doar câteva sute de euro te poți bucura de câteva zile superbe într-un loc mediteranean, unde te vei relaxa și de unde te vei întoarce cu forțe proaspete și energie.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.