Vasile Adamescu – o voinţă de fier

SANYO DIGITAL CAMERA

In urma cu doar cateva zile am auzit numele Vasile Adamescu, insa nu i-am dat nici o importanta pana in momentul in care am vazut un reportaj cu acesta la televizor. Am ramas impresionat de vointa de fier a acestui om. Este un roman care a sfidat viata si a demonstrat ca oricine isi poate implini visele indiferent de ce probleme ar intalni.

Vasile Adamescu este un om cu doua handicapuri fizice, este orb si surd. Insa in ciuda acestor probleme si-a infruntat viata si a invatat sa scrie, sa citeasca si sa isi rezolve problemele fara ajutor. In urma cu trei zile, acest om, a lansat prima lui carte. Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” a fost neincapatoare la data lansarii cartii autobiografice a acestuia.

Vasile Adamescu a studiat intreaga viata si a ajuns profesor. Cu dublă deficienta senzoriala a invatat pana la cinci limbi straine si a urmat cursurile Facultatii de Psihopedagogie.

Va las in continuare sa vizionati un mic film despre Vasile Adamescu si va incurajez sa va traiti viata, sa fiti cat se poate de optimisti si sa luptati pentru a va atinge visele.

Sursa: monitorul de cluj

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.