VforVerde.ro cosmetice bio, cosmetice romanesti, cosmetice organice

Vforverde.ro printre putinele branduri care comercializeaza cosmetice bio (P)

In timp majoritatea lucrurilor au evoluat iar oamenii au cautat modernul. Totusi, modernizarea asta rapida au condus lumea atat spre luarea de decizii bune cat si spre anumite decizii mai putin bune.

Spre exemplu, utilizarea combustibililor fosili, poluarea, inventarea plasticului si introducerea anumitor compuși chimici de origine sintetica in aproape orice, chiar si in cosmetice. Stiu ca tineti la sanatatea voastra, asa ca astazi m-am gandit sa va prezint magazinul VforVerde.ro de la care imi achizitionez toate cosmeticele.

VforVerde.ro cosmetice bio, cosmetice romanesti, cosmetice organice

Prima data am auzit de VforVerde.ro de la o colega de munca, insa am intrat in contact cu ei abia la cateva luni bune in urma unui targ. Pe pagina de facebook se descriu ca fiind „o platforma verde-urbana care dincolo de notiunile de bio si eco, nu neaga profesia, socialul. Vrem sa le traim total, constient si verde.” Mi-a placut foarte mult politica lor si conceptul asta de viata verde asa ca am intrat pe site unde am gasit cateva chestii interesante.

In primul rand toate produsele sunt testate inainte sa fie promovate si comercializate, in felul dobandesc putin din experienta si asteptarile clientilor. In al doilea rand toate produsele comercializate sunt de provenienta romaneasca. Adica nu sunt doar comercializate in Romania ci sunt fabricate de catre producatori romani.

Toate produsele beneficiaza de preturi de producator si nu contin niciun fel de adaos. In cadrul magazinului online puteti gasi o serie variata de produse de la diferiti producatori, bine structurata pe urmatoarele categorii:

  • demachiante
  • sapunuri naturale
  • creme bio
  • masti si exfoliante bio
  • parfumuri bio
  • balsam de buze
  • deodorante bio
  • uleiuri cosmetice
  • produse art-deco

Practic, aceasta platforma, asa cum o numesc ei, vine ca o completare permanenta a targurilro V for Verde care aduna in fiecare an zeci, poate chiar sute de expozanti si care promoveaza stilul de viata verde.

Va recomand sa intrati din cand in cand pe pagina lor de facebook : fb.com/vforverde, posteaza destul de multe lucruri interesante.

Ah! Si sa nu uit. Urmeaza editia a 5-a V For Verde a targului de produse bio, cosmetice naturale, etc. Evenimentul are loc pe 24 si 25 septembrie 2016 in barul A3 din Piata Romana. Ne vedem acolo!

targ vforverde.ro

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.